Løsninger

Varmepumper i Roskilde

Højenergimærkning

Heimdal El-teknik tilbyder varmepumper i Roskilde med autoriseret montering og professionel rådgivning. Varmepumper er et bæredygtigt alternativ til fjernvarme, og det er billigere i drift. Læs meget mere om dine muligheder, for varmepumper af den bedste kvalitet, her på siden.

Vi tilbyder varmepumper af den bedste kvalitet og med høj energimærkning. Det betyder, at du her kan spare penge på din varmeregning og hjælpe miljøet uden at gå ned på kvaliteten. Hvis du har et olie- eller gasfyr, så anbefaler vi at skifte til en varmepumpe. Vi udfører autoriseret montering og professionel rådgivning og vejledning til valg af den rette varmepumpe ud fra din situation og behov.

Vi er eksperter i at finde den helt rigtige varmepumpeløsning til både private og erhverv. I den forbindelse tilbyder vi altid ufopligtende tilbud. Du er velkommen til at kontakt os, direkte på telefon eller mail, allerede i dag.

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Varmepumper afhøjeste kvalitet

Hos Heimdal El-Teknik forhandler- og monterer vi udelukkende varmepumper, der er kvalitetstestet. Vores mål er altid at levere hurtig og kompetent el. Vores erfarne el-installatører monterer derfor effektivt din varmepumpe uden at gå ned på kvaliteten. Det betyder, at du snart kan begynde at nyde din nye varmepumpe. Vi tilbyder montering af varmepumper i Roskilde og på resten af Sjælland. Henvend dig allerede nu og få et uforpligtende tilbud, der passer til lige netop din situation, ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig!