Ydelser

Ombygning i Roskilde & omegn

Eksperter iombygninger

Der kan være flere grunde til, at man vælge at ombygge. Måske har du et ældre hus, der ikke lever op til nutidens kvaliteter, måske har du behov for flere rum eller noget helt tredje? Vi hjælper dig i mål med dit byggeprojekt!

Heimdal El-Teknik er dit profesionelle firma med stor erfaring i ombygning og opdeling af alle typer rum. Du oplever måske, at køkkenet er for småt og dermed ønsker at forbinde det med stuen, eller måske skal det soveværelset deles op i to værelser? Dine muligheder er mange, og det handler dine ønsker!

Uanset opgavens omfang, kan du være sikker på, at vi kan varetage din opgave lige fra faglig rådgivning til det færdige resultat. Ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et godt tilbud på sit projekt.

Vi løser din opgavemed stor ekspertise

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Tid tilfornyelse?

Ombygning er en god mulighed for at skabe fornyelse i gamle byggerier samt boliger der trænger til et løft. Vi skaber fornyelse i dit hjem, hvad enten det drejer sig om opdeling af en række rum, et nyt børneværelse eller lignende.

Heimdal El-Teknik har stor erfaring i ombygninger, uanset opgavetypens omfang og størrelse. Ønsker du derfor at bevare dit gamle hjem, har du altså rig mulighed for at få en følelse af noget nyt og friskt via en ombygning eller to.

Måske ønsker du et walk-in closet, at det store soveværelser bliver til to rum eller noget helt tredje. Vi kan hjælpe dig i mål ud fra dine ønsker og behov. I fællesskab skræddersyer vi en løsning, der passer til lige netop dit hjem og din situation.