Erhverv

Serviceaftaler

Din erfarne &stabile partner

Heimdal El-teknik tilbyder serviceaftaler, der er skræddersyet den enkelte kundes ønsker og behov. Vi udarbejder serviceaftaler for alle, hvad enten det er private, firmaer eller lignende. Læs meget mere her på siden.

Alle har mulighed for at få tilbudt en skræddersyet serviceaftale i et helt individuelt omfang, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov. Kommer du f.eks. fra et større firma, et mindre firma, en andelsforening, kommunen eller er du privat person, så kan du trygt henvende dig. Lad os se mere på din sag.

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Altid til aftalt tid& pris

Vi bestræber os på at være de mest effektive på markedet i vores felt. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi altid leverer ydelser til den aftalte tid og pris. Det er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvalitet og et godt resultat.