Løsninger

Energioptimering i Roskilde

Besparelser afenergiforbruget

Der er stor efterspørgsel på el-installatører, der kan installere besparende- og på samme tid bæredygtige installationer. Hos Heimdal El-Teknik har vi specialiseret os i netop dette. Vi kan stå for dine næste energioptimering!

Hos Heimdal E-Teknik tilbyder vi energirådgivning og energioptimering i Roskilde og Sjælland for private og i erhverv. Energioptimering er en effektiv løsning, der gavner dit budget på den lange bane, mens du tager hånd om miljøet. Vi benytter de nyeste metoder og teknikker på markedet, som er udarbejdet således, at de er til gavn for dig og med respekt for miljøet. Der bliver hele tiden udviklet nyere og mere bæredygtige løsninger på energiområdet. Vi holder os opdateret!

Det kan være svært at finde rundt i den enkeltes muligheder. Her hos Heimdal El-Teknik, tilbyder vi at være din professionelle højre hånd. Du kan få faglig rådgivning, så du kan få indsigt i dine individuelle muligheder for energioptimering. En energioptimering kan ske på mange måder. Det kan være alt lige fra en simpel installation af en LED-pære til større og mere omfattende løsninger med b.la. centralstyring osv.. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Styring ogkommunikation

Vores autoriseret el-installatører står klar til at installere dine næste intelligente og moderne el-installation! Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og skræddersyer en løsning, der passer til netop dig. Vi har stor erfaring med intelligente løsninger. Herunder el-installationer udført med IHC, KNX og DALI.