lige fra små justeringer til totalrenovering

Renovering i Roskilde

Store & smårenoveringer

Vi håndterer store som små renoveringer! Vi renoverer dine el-installationer med stor ekspertise i netop dette felt. Har du derfor behov for en simpel eller omfattende renovering i Roskilde eller resten af Sjælland, kan du trygt henvende dig os.

En renovering kan ske på mange måder. De kan være store, og de kan være små. Vi varetager dem alle, uanset om det drejer sig om udvidelser, energibesparelser der kan mærkes på el-regningen eller miljørigtige tiltag. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med at renovere dine el-installationer!

Har du behov for en faglig rådgivning fra en professionel med stor ekspertise i sit felt? Du er velkommen til at henvende dig, så vi kan skræddersy en løsning!

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Totalrenoveringermed samarbejdspartnere

Vi tager udgangspunkt i de enkeltes ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med totalrenoveringer i samarabejde med kompetente samarbejdspartnere. Vi skræddersyer en handleplan, der imødekommer kundens ønsker.

Vi kan stå for din næste totalrenovering. Vi kan gøre slidt til nyt, hvad enten det drejer sig om en totalrenovering af hele huset eller enkelte rum i boligen. Vi udfører projektet i samarbejde med kompetente samarbejdspartnere, som har stor erfaring og ekspertise i sit faglige felt. Vi står klar til at hjælpe dig i mål!

Har du behov for faglig rådgivning fra en professionel med stor erfaring inden for totalrenoveringer? Du er velkommen til at henvende dig, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop dine ønsker og behov.