Ydelser

Renovering af huse i Roskilde & omegn

En fornyenderenovering

Skab nyt liv i din bolig. Vi renoverer alt i facader, hus og ejendom, som dels sænker din el-regning men samtidig sørger for, at kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.

Heimdal El-Teknik er dit professionelle firma med stor ekspertise i renoveringer af huse i Roskilde og omegn. Vi renoverer alt i facader, rum og diverse renoveringer. Vi mestrer alle renoveringer, der har med huset at gøre, hvilket skyldes vores mange års erfaring, samt vi har kendskab og tæt samarbejde med professionelle folk.

Har du derfor behov for en renovering af dit hus, er du velkommen til at henvende dig, uanset opgavens omfang eller størrelse. Vi kører primært i Roskilde og omegn, men henvend dig gerne helt uforpligtende for et tilbud! Vi finder i fællesskab frem til en løsning, der er til gavn for dig og dine ønsker.

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Materialer, stil& rådgivning

Heimdal El-Teknik har stor erfaring med renovering af huse. Det er alt lige fra facader, til tilbygninger, ombygninger, opdeling af rum og meget mere. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker til en renovering!

Heimdal El-Teknik er din kompetente virksomhed med stor erfaring i renovering af huse. Vores mange års erfaring i feltet, er din sikkerhed for, at vi altid er fulde af ideer og løsninger, ud fra dine behov og ønsker. Vi har kendskab til de bedste materialer på markedet samt de mest opdaterede metoder og teknikker, der giver flotte resultater! 

Har du behov for inspiration, eller ønsker du en faglig rådgivning, der kan lede dig i retning af de mest optimale løsninger, er du velkommen til at henvende dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at få vejledning til valg af de helt rigtige metoder, teknikker og materialer, som passer til netop dit projekt. Henvend dig allerede nu og få en aftale!