Løsninger

Netværksinstallationer

Skræddersyetnetværksinstallationer

Heimdal El-Teknik har specialiseret sig i netværskinstallationer. Vi skaber gode forbindelser for private og erhverv.

Det er vigtigt at få udført sin netværksinstallation professionelt og ordentligt. Vi er erfarne på området, og er derfor et oplagt valg til opgaven. Hos Heimdal El-Teknik har vi en stor viden og erfaring med netværksinstallationer, og vi kan hurtigt hjælpe dig til en god forbindelse.

Hos os får du en stor tryghed ved, at vi kun benytter os af de mest anerkendte produkter på markedet, hvilket betyder, at vi altid leverer den højeste kvalitet. Vi giver os god tid til den enkelte af vores kunder, og vi rådgiver dig til de helt rigtige løsninger. I vores hænder er du sikret høj kvalitet og driftssikkerhed.

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Alle typernetværksinstallationer

Få leveret og monteret alle slags netværksinstallationer. Vi skræddersyer en aftale ud fra dine behov og ønsker til netværk. Vi sørger for professionel rådgivning og uforpligtende tilbud, der passer til dig!