Erhverv

Boligforeninger

Opgaver forboligforeninger, leje- og andelsforeninger

Heimdal El Teknik har erfaring med at løse en lang række opgaver for boligforeninger, boligselskaber, leje- og andelsforeninger i samarbejde med viceværter og bestyrelser.

Heimdal El-Teknik har stor erfaring og kendkab til samarbejde med foreninger. Herunder en lang række ydelser i forbindelse med installationer, vedligeholdelse, automatiske løsninger, gennemgang af fraflyttede lejligheder og meget mere. Listen er lang, og kan blive længere!

Står I derfor og har behov for en kompetent og autoriseret samarbejdspartner til at udføre en række opgaver for din forening, kan I trygt henvende jer til os. Vi har stor erfaring med faste samarbejdsaftaler, der er udført til aftalt tid og til aftalt pris. Vi ser frem til at modtage jeres forespørgsel!

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Din pålideligesamarbejdspartner

Heimdal El-Teknik er din pålidelige samarbejdspartner, når det kommer til at el-arbejde og el-installationer af højeste kvalitet. Vi monterer og installerer udelukkende med autoriseret el-installatører og kompetente elektrikere.