Ydelser

El i køkken & badeværelse

Strøm &hårde hvidevarer

Lad os hjælpe dig med strøm, el og lys i hjemmets vigtigste rum; nemlig køkkenet og badeværelset. Vi kan varetage opgaven med stor professionalisme og hjælper dig sikkert i mål med resultater af kvalitet.

Køkkenet er det rum i hjemmet, som mange kredser om, når der skal hygges, laves mad og bages. Det er tilmed det rum i boligen, som har den største koncentration af el-installationer. Det er derfor helt afgørende at få professionel rådgivning, når strøm til hårde hvidevarer skal dimensionere, og når lys og stik skal placeres optimalt.

Badeværelset er på samme måde et omfattende rum, når det omhandler strøm og el-installationer. Det er derfor helt afgørende at tage os med på råd fra start, hvis du ønsker de mest optimale løsninger vedr. el, lys og varme samt være sikker på, at badeværelsets installationer opfylder vådrumsreglementet. Vi tager selvfølgelig højde for dine ønsker og behov!

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Vi er dinsikkerhed

Heimdal El-Teknik står klar til at hjælpe dig med dine el-installationer. Det kan måske virke uoverskueligt, men fortvivl ej. Vi har stort kendskab til feltet, og finder nemt og effektivt frem til den mest optimale løsning til dig!

Heimdal El-Teknik er dine elektrikere og el-installatører med stor ekspertise i hele branchens felt. Vi har specialiseret os i selv de mest avancerede el-installationer, hvilket betyder, at vi kan installere de helt nye el-installationer på markedet.

Måske har du behov for intelligente installationer, trådløse stikkontakter eller lignende. Uanset hvad du måtte ønske dig af nye el-installationer i hjemmet, kan vi varetage dine el-installationer med stor professionalisme og omhu. 

Vi har specielt stor erfaring med køkken og badeværelse, hvilket må sige at være hjemmets vigtigste rum, når det kommer til strøm, el-installationer og monteringer. Tag os med på råd fra start og oplev hurtig og effektiv service!