Ydelser

El service i Roskilde

Heimdal El-Teknik tilbyder el service i Roskilde samt resten af Sjælland.
Lever din bolig op til nuværende krav og lovgivning?

El-tjek og el-servicetil Roskilde

Heimdal El-Teknik er din professionelle el-virksomhed med stor ekspertise i el-tjek og el-service. Vi tilbyder en grundig gennemgang, så du er sikret, at din bolig lever op til samtidens el-teknik og dermed undgår fejl og skader.
Hos Heimdal El-Teknik leverer vi hurtig og kompetent service, så du hurtigt kan “se lyset igen.”

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et el-tjek eller en el-service i Roskilde og omegn.

Er det blevet tid til et el-tjek? Et el-tjek er din sikkerhed for, at du for mest muligt ud af dit el. Vi opsporer eventuelle fejl, skader eller mangler. Vi kan altid tilbyde et el-tjek eller en el-service i Roskilde og på resten af Sjælland. Vi optimerer ud fra dine ønsker og behov!

Et el-tjek er ikke kun en god mulighed for at undgå fejl og skader, men er også din mulighed for at spare penge. Vi er specialister i energioptimering, så du kan spare penge med tidssvarende el-installationer, der er bedre for miljøet!

Vi har stor ekspertisei el service

Vi påtager os alle opgaver, store som små. Du er altid velkommen til at kontakte os. ”Vi holder liv i kontakten”, som vi siger. Du kan henvende dig direkte på 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk. Så får du et godt og uforpligtende tilbud på el-tjek eller service i Roskilde og resten af Sjælland fra din autoriseret el-installatør.

Tryghed medel service i Roskilde

Vores store erfaring med el-tjek og el-service er din sikkerhed for kompetente og solide løsninger. Vi er specialister i at udarbejde skræddersyede handleplaner, der på sigt vil gavne dine el-regninger og miljøet! Som medlem af TEKNIQ, er du ligeledes garanteret kvalitet efter de gældende standarder. Her kan du bare læne dig tilbage og forvente et godt el-tjek.