Ydelser

Tilbygninger

Tilbygninger& erhvervsbyggeri i Roskilde

Vi leverer el i alle typer tilbygninger og i forbindelse med erhvervsbyggeri til offentlige institutioner. Her på siden kan du få et større indblik i vores el-installationer i tilbygninger og ved erhvervsbyggeri i Roskilde og på resten af Sjælland.

Heimdal El-Teknik er dine kompetente el-installatører og nærværende elektrikere med stor ekspertise i simple som avancerede el-installationer. Vi hjælper dig i mål med dit projekt med udgangspunkt i dine ønsker og behov!

Har du spørgsmål til vores ydelser herfor, er du velkommen til at henvende dig. Vi tilbyder faglig rådgivning helt uforpligtende naturligvis. Henvend dig allerede i dag og få et godt tilbud med på vejen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Dit el-firma med mange års erfaring i branchens felt!