Løsninger

Intelligente el-installationer

Besparelser afenergiforbruget

Der er stor efterspørgsel på el-installatører, der kan installere intelligente el-installationer. Hos Heimdal El-Teknik har vi specialiseret os i netop dette. Vi kan stå for dine næste intelligente el-installationer!

Vi er eksperter i intelligente løsninger til privat og erhverv. Efterspørgslen på intelligente el-installationer er steget markant for den private og lige såvel for dem med erhvervsbyggerier. Det skyldes dels de skærpede lovkrav til energiforbruget, de kraftigt stigende energipriser og selvfølgelig den store velvære ved smarte og moderne løsninger. Vi tilbyder IHC, KNX og DALI.

Det er muligt at øge komforten for bygningens brugere og samtidig skabe væsentlige driftbesparelser ved styring via kommunikation mellem bygnings belysningsanlæg, varme, ventilation, køl og sikringsanlæg. Har du derfor behov for en smart løsning, der øger komfort, velvære og er driftbesparende, er du meget velkommen til at tage kontakt for at høre om dine muligheder hos os.

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Styring ogkommunikation

Vores autoriserede el-installatører står klar til at installere dine næste intelligente og moderne el-installationer! Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og skræddersyer en løsning, der passer til netop dig. Vi har stor erfaring med intelligente løsninger. Herunder el-installationer udført med IHC, KNX og DALI. Hos Heimdal El-Teknik går vi ind for at “holde liv i kontakten,” det betyder at du kan forvente altid at være opdateret på, hvad der sker gennem hele processen.

Skal vi hjælpe dig med din nye løsning? Du er mere end velkommen til at ringe til os på 26 71 07 50, og så giver vi dig en personlig og professionel rådgivning omkring hvilken løsning, som giver bedst mening for dig.