Erhverv

Energirådgivning til virksomheder

Energioptimering ogenergirådgivning

En energioptimering, der er pengebesparende på el-regningen, mens der bliver taget bedre hånd om miljøet.

Hos Heimdal E-Teknik tilbyder vi energioptimering og energirådgivning i  erhvervsmæssige sammenhænge. Vi kører i Roskilde og omegn, samt byer som Taastrup, Ishøj, Rødovre osv.. Vi håndterer rådgivning og energioptimering med alle former for bygninger, uanset om det drejer sig om et kontorbygning, en butik el. lignende. Vi skræddersyer en løsning, der optimerer jeres bygning!

En energioptimering kan ske på mange måder. Det kan være alt lige fra en simpel installation af en LED-pære til større og mere omfattende løsninger med eksempelvis centralstyring af alle el-installationer i en bygning eller et byggeri. Vi finder optimale løsninger ud fra jeres situation, indvendig som udvendig!

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Energioptimeringtil erhverv

Vi tilbyder energioptimering af alle typer. Det er alt lige fra elvarme til omfattende lysstyringssystemer med tænd og sluk-funktioner. Dine muligheder for energioptimering er mange!

Vi tilbyder naturligvis energirådgivning til virksomheder i forbindelse med energioptimering. Det kan være alt fra elvarme til store behov for indvendig og udvendig LED-belysning. Det kan også være med lysstyring med tænd og sluk-funktioner. Desuden kan det være med bevægelsessensorer (PIR).

I de fleste tilfælde vil en udskiftning til LED-pærer og forskellige former for lysstyring samt bevægelsessensorer, resulterer i en stor forskel i elforbruget. Der er naturligvis forskel på en privat bolig og en større erhvervsvirksomhed, og af den grund tilbyder vi altid energirådgivning.

Det er helt afgørende, og vigtigt for os at levere hurtig og kompetent service, hvilket er nøgleordene hos os. Det er uanset, om der er tale om lille eller en stor opgave med energioptimering. Vi er naturligvis medlem af Tekniq, som er en ekstra sikkerhed og tryghed for jer.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på energirådgivning om dine muligheder for energioptimering. Du kan ringe dirkekte på telefon (+45) 26 71 07 50, eller du kan skrive til på info@heimdalteknik.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på energioptimering og energirådgivning.