Profil

Om Heimdal El-Teknik

Vi dækkerhele Sjælland

Heimdal Elteknik ApS udfører alle former for elinstallationsopgaver. Vi er desuden at finde på håndværker.dk, og vi er medlem af TEKNIQ, som er din sikkerhed og garanti for kvalitet.

Skal du bruge en kvalitetsbevidst elektriker, så er vi det helt rette firma. Det er uanset, om det drejer sig om en elinstallation i køkkenet, i badeværelset eller andre rum i huset. Heimdal El-teknik arbejder b.la. i Roskilde, Taastrup, Ishøj og Rødovre samt i København.

Heimdal erautoriseret el-installatøfirma, og virksomheden ejes og drives af Kasper Christensen, som er uddannet elektriker. Vores slogan er “ring i dag – se lyset i morgen”. Det er mest for sjov, men der er også en grad af seriøsitet i det.

Det vigtigste for os er et du oplever en hurtig og kompetent service. Vi kan levere autoriseret el-installationer og monteringer, og det er uanset, om der er tale om større eller mindre el-opgaver, og uanset om det er i køkkenet, badeværelset, garagen eller i stuen. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov!

Det handler omjeres behov

​Vi påtager os både små og store opgaver på hele Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte din elektriker, og – som vi siger – vi holder liv i kontakten. Du kan kontakte os på telefon 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et tilbud fra en autoriseret el-installatør.

Alle typerel-installationer

Der er ikke en eneste opgave med el-installationer og el-arbejde, hvor vi må stå af. Vores erfaring og kompetente tilknyttede samarbejdspartnere, gør det muligt at håndtere stort som småt.

Kasper Christensen har en baggrund som elektriker og havde haft eget firma i mange år, før virksomhedens start i 2014. 
I dag er vi 6 elektrikere ansat.

Kontakt og hør meget mere om dine muligheder for el-arbejde.