Ydelser

El-installation i Roskilde

Vi mestreralle el-installationer

Du kan trygt henvende dig, hvis du står og skal have udført én eller flere el-installationer i dit hjem eller byggeri. Vores el-installatører kan varetage selv de mest avancerede opgaver med el-installationer. 

Heimdal El-Teknik er din professionelle og erfarne virksomhed med stor ekspertise i alle typer el-opgaver. Vi laver alt lige fra simple installationer til intelligente el-installationer, der kræver en autoriseret el-installatør. Vi har kompetente elektrikere og autoriserede el-installatører til at hjælpe netop dig!

Vi udfører el-arbejde i alle boligens rum, hvad enten det er i garagen, i køkkenet, på børneværelset eller på badeværelset eksempelvis. Der er ikke ét rum, som vi ikke kan håndtere. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt, er du velkommen til at henvende dig helt uforpligtende i dag!

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste el-installation i Roskilde og resten af Sjælland.

Vi løser alle opgaveri topkvalitet

Vi påtager os alle opgaver, store som små, på hele Sjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os. ”Vi holder liv i kontakten”, som vi siger. Du kan henvende dig direkte på 26 71 07 50 eller skrive til os på info@heimdalteknik.dk for at få et godt og uforpligtende tilbud fra din autoriseret el-installatør hos.

Vi er medlemaf TEKNIQ

Vores autoriserede el-installatører står klar til at installere dine næste intelligente og moderne el-installationer i Roskilde! Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og skræddersyer en løsning, der udføres i henhold til gældende standarder. Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket er din garanti for kvalitetssikret arbejde!

Der er mange grunde til, at du skal vælge en autoriseret el-installatør, når der skal laves el-opgaver i hjemmet eller ude i erhverv. Der er ingen tvivl om, at du er sikret høj faglighed, når du vælger en autoriseret el-installatør, men der er også mange andre grunde, som gør, at du bør vælge en autoriseret hver gang!

Det handler ikke kun om kvalitetsresultater, men det er også i henhold til den generelle sikkerhed. Vælg altid en autoriseret el-installatør, så farlige situationer som f.eks. skader, fejl og brand undgås. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at henvende dig helt uforpligtende i dag!