Ydelser

Totalentreprise i Roskilde

En samletløsning

Heimdal El-Teknik gør byggeri nemt for dig. Vi tilbyder at være med dig i hele processen, fra ende til anden i hele byggeprojektet. Vi – og vores samarbejdspartnere har stor erfaring i totalentrepriser.

Vi kan tilbyde at være bindeleddet mellem de forskellige håndværker, således at tingene samt processen sker gnidningsfrit under hele byggefasen. Samtidig kan vi tilbyde at udarbejde en tidsplan, der er til gavn for alle de involverede faggrupper, hvad enten det er murere, malere, tømrere eller lignende.

Står du og ønsker et tilbud på et byggeprojekt, er du velkommen til at henvende dig allerede nu. Det er naturligvis helt ufopligtende at få et projektmøde omhandlende totalentrepriser. Vi skræddersyer en handleplan efter dine behov!

Vi tilbyder totalentreprise i Roskilde og resten af Sjælland. 

Specialister i koordineringaf totalentrepriser

Slip besværet og lad os stå for dit næste byggeprojekt. Vi kan tilbyde et fast greb om dit byggeprojekt gennem hele processen. Er du interesseret i et tilbud på en opgave, er du velkommen til at henvende dig allerende nu!

Et fast grebom projektet

Vi kan tilbyde en samlet løsning sammen med vores kompetente samarbejdspartnere, der er professionelle i sit felt. Vi kan hjælpe dig i mål lige fra første arkitekttegning til den sidste skrue er på plads!